Vi har marknadens bästa service. Men du får sällan ta del av den.

En sak vill vi slå fast direkt: Du kommer inte få problem med en gripare från HSP. Och visst är väl en service som (nästan) aldrig behöver utnyttjas den bästa servicen?

Service

Alla våra produkter håller högsta kvalitet, vilket innebär att du sällan behöver använda dig av vår servicefunktion. Men om det skulle vara något fel eller problem kan vår kunniga servicepersonal hjälpa dig omgående.

Reservdelar

På vårt lager finns alltid reservdelar till våra produkter och vi kan leverera dem till dig redan nästkommande dag i Sverige och till Europa inom två dagar.

Reparationsarbeten

Eftersom du kör länge och hårt med våra gripare räknar vi med visst slitage. Vi utför reparationsarbeten i vår moderna verkstad och vår målsättning är alltid att färdigställa reparationen inom en vecka.

Övriga frågor

Via vår tekniska support kan du också få hjälp med allt annat som hör våra produkter till. Du kan enkelt beställa manualer, reservdelskataloger och teknisk dokumentation. Här hittar du också säkerhetsföreskrifter, garantivillkor och monteringsverktyg.

Kontakta Service och reservdelar

Telefon +46 652 366 95

Mobil +46 70 366 95 26

Tillbehör

Här har vi samlat information om samtliga tillbehör till våra produkter. Hittar du inte det du söker är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Griparfästen

Griparfästen för infästning av Gripen till grävmaskiner. Fästena är individuellt utbytbara, kan monteras på alla HSP Gripen, och finns för de flesta maskininfästningarna på markanden.

Rotator- och länkutrustning

Vi återförsäljer Indexators högkvalitativa och beprövade sortiment av rotatorer och länkar för skogsbruk, styckegods och materialhantering. Programmet passar för såväl de grundläggande som mest krävande arbetsuppgifterna. Besök www.indexator.se för komplett utbud och teknisk data. Vi lagerhåller de vanligaste modellerna och slitdelar till dessa.

Slangsvivlar

Slangsviveln gör att hydraulslangens vridning elimineras och att kortare slanglängder kan användas. Sviveln ökar påtagligt slangens livslängd. Vi har ett stort urval i sortimentet.

Rotatoradapter

Rotatoradaptern fäst genom ett skruvförband i rotatorplattan på Gripen för användning av rotatormodeller med axel (snabbfäste). Finns för de flesta infästningarna på marknaden.