Gripen har en lång historia av att samarbeta med idrottare och nu utökas Teamet inom
Gripen SK med ytterligare en ambassadör när företaget och Fredrik Andersson,
regerande mästare på 50km i längdskidor från i våras, inleder ett nytt samarbete.

Företaget har under många år haft ett aktivt samarbete med idrottsrörelsen genom att stötta olika lag och föreningar men även individuella idrottare. Något som även kopplas ihop med företagets egna friskvårdssatsningar inom ramen för Gripen SK. Detta görs dels i syfte att uppmuntra till rörelse genom livet, dels som en viktig del av företagets marknadsföring och samhällsengagemang. Det var under ett rullskidpass mellan Delsbo och Järvsö i somras, där Fredrik bjöd in åkare från Gripen SK att delta, och där ett frö till detta samarbete såddes.

– Det stämmer, när Fredrik grillade oss som hårdast i Nordsjöbackarna passade han på att fråga om vi inte ville vara med på ytterligare samarbeten, berättar företagets VD Tomas Jonsson. Och med pulsmätaren på rött och laktat uppöver öronen, vilken gammal snorsportare kan motstå en sådan invit, säger Jonsson vidare med ett leende!

Efter lite diskussioner mynnade denna trevliga rullskidtur ut i att Gripen nu kommande säsong, i samarbete med Hedström Bil, kommer att stötta Fredrik men en miljöbil från Kia. I denna kommer han att ta sig tryggt och säkert runt om i Norden på tävlingar och läger kommande säsong.

– Jag ser verkligen framemot att inleda det här samarbetet med HSP Gripen. Jag har fått en väldigt bra bild av Tomas och företaget, som är ett aktivt företag med ett offensivt tänk precis som jag försöker att ha i min skidsatsning. Jag är väldigt tacksam för möjligheten att från och med nu köra en Kia från Hedström Bil, som kommer att ta mig säkert runt på vägarna framöver, säger Fredrik Andersson.

För frågor rörande detta vänligen kontakta:

Tomas Jonsson via telefon 070-6346650 alternativt e-post på tomas@hsp.se

Eller Fredrik Andersson, 076-7875558