HSP Gripen har levererat grip nr 2500 till sin norska partner NASTA AS.

Hudiksvallsföretaget HSP Gripen har nu nått en ny milstolpe med sina Entreprenadgripare. Sedan samarbetet inleddes med NASTA AS (importör av Hitachi grävmaskiner) för den norska marknaden har man nu i veckan levererat grip nr 2500 till sin norska partner. Just denna leverans, av en Gripen 025C, uppmärksammas nu i dagarna på maskinmässan Vei & Anlegg i Lilleström, Norge. Fortsätter försäljningen på inslagen väg så är det inte osannolikt att denna jubileumsutgåva får sin nya ägare nu under mässan!

–Vi er fornøyd med det, og går no før di neste 2.5k, säger Terje Lastein, Salgssjef Utstyr vid NASTA AS.
–En fantastisk försäljningsprestation av NASTA som möjliggjorts av en snygg paketering och ett tydligt erbjudande till kund. Helt i linje med vår affärsmodell. Nu ser vi fram emot nästa jubileum! säger Tomas Jonsson, VD och marknadschef HSP Gripen.

För mer info kontakta Tomas Jonsson, tomas@hsp.se alt +46 70 6346650

www.hsp.se @hspgripen @nastagravemaskiner